onsdag 25 augusti 2010

Salt n' Pepa - a love story?!!

Förra hösten köpte jag ett saltkar på loppis. Det var en ensam fröken Peppar som saknade sin herr Salt men jag tänkte som så att förr eller senare dyker han nog upp och tills dess är fröken Peppar en tjusig panelhöna. Månaderna gick och Herr Salt syntes inte till någonstans. Jag började misstänka att han omkommit. Porslinskar av den här sorten är ju bräckliga varelser och kanske är fröken Peppar änka tänkte jag.

När jag idag låg hemma som vanligt med inget bättre att göra på grund av min lunginflammation än att läsa alla nya fina bloggar jag kan hitta så kom jag till den här bloggen: http://frokenpimpinell.blogspot.com/ . Jag bläddrade bland mängder av fina bilder när jag plötsligt ryckte till. Vem såg jag i köksfönstret hemma hos denna bloggare om inte -herr Salt! Nu vet jag i alla fall var han bor. Åh, jag hoppas de får varandra tillslut!


Bild 1) Fröken Peppar i mitt köksfönster
Bild 2) Herr Salt skymtar fram i ett köksfönster någon helt annan stans....

4 kommentarer:

Amanda sa...

Men vilket roligt sammanträffande! Det är så att min herr Salt är änkling... Hans fru gick bort när jag var liten... Mamma och pappa hade båda och har haft en ensam herr Salt länge tills jag hittade båda två på Tradera här för några månader sedan. Så de köpte ett nytt par och jag fick den gamla herr Salt. Så jag är också på jakt fast efter fröken Peppar. Jag är väldigt fäst vid herr Salt, men vi skulle kunna göra så att vi letar på Tradera efter ett till par och köper det tillsammans, du får en herr Salt och jag får en fröken Peppar. Jag har sett dem från och till så snart borde ju något poppa upp. Vi kan ju kolla runt lite och om det tar för lång tid ska jag tänka på saken! Vänliga hälsningar: Amanda och herr Salt.

Amanda sa...

Ja det vore jättekul om vi hittade dom! Om du ska leta på tradera så sök på Figgjo! Vi hörs!

Remsan sa...

Vilken söt historia! Kärlekshistroia :-) Vilka underbara skålar du har på ditt fönsterbräde.

Pella sa...

Tack så mycket Remsan. Visst är turkost pressglas fint! Jag gillade din blogg förresten, ska tipsa min sambo som är kock! :) Lycka till i loppet nu!