fredag 10 februari 2012

Världen, alldeles grå.








































































Var kommer de ifrån, de där klumparna i magen med odefinierbart ursprung?
Det är nästan filosofiskt. Hur jag vill lägga mig ner på rygg och bara sova bort allt. Ingen orsak funnen, ingen idé att grubbla. Det är fredag och det sista jag känner för är fredagsmys. Jag tittar i mitt kaleidoskop och försöker sätta färg på dagen men den fortsätter att vara grå.

1 kommentar:

till-vidas-ara sa...

Kära rara du! vad glad jag är att du delar. för jag hör verkligen allt du säger här! känner som du alltsomoftast också och känner igen mig så mycket. fast de där bilderna på galeidoskåpet gillar jag massor. önskar jag hade ett. var har du hittat ditt?
och om det där hos mig:
Ååh vad bra och gott att kunna pigga upp och inspirera, finns inget bättre juh! och det där andra var himelens intressant! hann ju inte skriva det, men det där smycket jag visar med den inglasade, knypplade nyckelpigan, den har jag faktiskt fått av min pappa (som väl aldrig någonsin annars brukar minnas att ge presenter ) men så hade han varit på en resa till Bryssel om jag minns rätt. när jag var omkring 15 år gammal, och så kom han hem med det där smycket till mig och jag blev så himelens glad * ett riktigt nostalgiskt minnessmycke är det minsann. ska höra med honom sedan om det verkligen var Bryssel men jag är ganska säker på det..


kramar en fredag med alldeles för mycket vinter..

~Lycke