torsdag 15 november 2012

Små förberedelser


Vi har visserligen förberett oss ganska mycket för Litens ankomst genom att frekventera olika loppisar och hänga på Blocket för att pyssla ihop de där sakerna som behövs tills dess ett barn kommer till världen men jag har ändå inte riktigt storpysslat i den mån jag kanske hade trott i form av att skapa saker själv. Kanske har det med tröttheten att göra- visserligen känner jag mig kreativ men oftast väljer jag att bara ligga och vila. Kanske blir det ändå någonting under veckorna som kommer eftersom jag nu blivit sjukskriven i två veckor för min onda rygg och relaterade sömnbrist. Och så sägs det att man ska bli större och tyngre- så svårt att förstå!

Det här är ändå några saker som jag fixat med på sistone. Två babymössor virkade under en helg (den röda ska få en blomma också men den jag gjorde virkade jag i restgarn blandat med katthår vilket utlöste en allergisk reaktion så jag måste hitta lagom tunt garn till en ny) och så pimpade jag den hemskt fula men billiga babysittern som vi köpte begagnad från Blocket. Nu ska jag bara försöka hitta en fin färgglad lekbåge till den också, helst begagnad.

Sist en bild på mig nu. Vecka 32 och på väg till min kanske sista fest som barnlös!

6 kommentarer:

Sophie sa...

Du ser så fin ud! Det er helt naturligt, men hårdt selvfølgelig, at man ikke sover så godt under graviditeten & det med trætheden husker jeg virkelig godt. Håber det bliver bedre snart! Kram Sophie

Maria sa...

Fin mage! Och fina små förberedelser till den lilla.

till-vidas-ara sa...

Åååh men grattis vad underbart!!!! hade ingen aning. och vad fin du är! förstår att du har mycket nu. underbara förberedelser..men jag belv så glad att du hann kika in en liten sväng. ta det nu bara lugn och trivs i dagarna..en fin fin väntan..

kramar Lycke

sarapirat sa...

hej du,
så länge sen jag var här,
grattis! fantastiskt fint, roligt, vackert, spännande...
jag tappade bort mina bokmärken när datorn blev stulen och därmed vägen till många bloggar, men via via är jag här igen...

kramar

Sandra sa...

Alltså den andra bilden, så himla söt mössa :D

Sarah Watson sa...

Tack Sandra! Jag hoppas att jag hittar den nu när barn nummer två är på gång! :)