måndag 12 december 2011

En advent i polaroid
Jag har varit dålig på att uppdatera här på sistone. Det är så himla mycket på jobbet nu och så är det ju jul snart så lite roligheter försöker jag klämma in också även om jobbet för all del är hemskt roligt det med. Särskilt när man är med och ordnar en personalfest med tema Nobel!


Den första advent var vi hemma hos Richards föräldrar. Den andra och tredje advent har bara flugit förbi så nu stannar jag upp och kikar på vad som hände för tre helger sedan och försöker bromsa lite grand. Vi var på julkonsert där Richards pappa sjöng i kör, vi gick på promenad med Lakrits, Richard ristade in ett kärleksbudskap i det gamla vattentornet (det står R hjärta S men det syns knappt på bilden). Jag blev så glad så att jag tog ett skutt! Ett loppisbesök hann vi som vanligt med där jag inhandlade bland annat en fin handduk från Almedahls för en tia och en kopp med mazettiögon som jag ska dricka choklad ur i vinter! Sedan myste vi ganska mycket inomhus också, bland fina tapeter och mängder av pelargoner. En fin första advent var det!

3 kommentarer:

till-vidas-ara sa...

hej fina! vilka härliga bilder man blir glad av och vilken jättego Rickard. här är också full fart så det gäller att andas, nu ska jag slå in de första julklapparna ***

kramar mot jul, Lycke

Maria sa...

Så fina bilder! Härligt med det solgula köket!

Karin sa...

Himla fin blogg här med, söta bilder:)