fredag 18 december 2009

with the speed of sound...


Det har gått ett tag sedan jag sist skrev i min dagboksliknande plats, i denna flytande nätrymd.

Den senaste månaden har bjudit på överaskningar och ett tempo snabbare än hastigheten på autobahns vägar. Jag blev erbjuden inte bara en utan två intervjuer (den ena till ett jobb jag sökt och den andra helt ur det blå via en schysst vän och numera kollega). På en av intervjuerna blev jag erbjudet jobbet på fläcken, i en del av Stockholm som jag fick googla när jag kom hem. Det visade sig vara ett havsnära och naturrikt område med en smula skärgårdskänsla. R har bott i området och blev genast förtjust i idén. Korpenfotbollen har ju sin utomhussäsong där (!).


Jag tackade ja, vi började kika på lägenheter på nätet, gick på en visning - och köpte den första lägenhet vi såg! Det kändes som köparens månad, hävdar impulsiva vi, och nu har vi ju bara försäljningen av våra egna lägenheter kvar!


Jag kommer sakna min fantastiska lägenhet, min fina stad och folket här men det känns helt rätt med ett miljöombyte efter alla år på Universitetet här. Jag är redo för en ny period i mitt liv och för mitt andra försök som sambo. Nu i Sveriges huvudstad!Inga kommentarer: